Vacature: Funderingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een super leuk en enthousiast team in Lemmer zijn wij op zoek naar een funderingsmedewerker in de bouw. Bij onze opdrachtgever kun je lekker veel uren draaien en zijn er ontzettend veel mogelijkheden binnen het bedrijf! Hierdoor kan jij dus ook een jaarcontract binnen halen. Dus ben jij degene die graag een goede en stevige basis wil leggen bij bouwprojecten? Solliciteer dan snel.

Jouw taken als funderingsmedewerker zullen voornamelijk bestaan uit het aanpikken van palen en het plaatsen van heipalen. Samen met je team zorg je er, aan de hand van de tekening, voor dat de heipalen op de juiste plek en juiste diepte komen te staan. Daarnaast werk je mee aan grote bekende projecten. Omdat je door heel Nederland aan het werk bent, blijft het werk leuk en uitdagend. De ene keer zit je in Groningen en de andere keer ben je aan het werk in de omgeving Utrecht. Dus vroeg uit de veren en lange dagen aan het werk. Samen met je collega’s vertrek je meestal rond een uur of 06:00 vanuit Lemmer. Dit hangt er wel vanaf waar het project plaats vind. Lange dagen dus, die worden gecompenseerd door een plezierige werkdag met collega's, die er met zijn allen voor de volle 100 % voor gaan. Om als funderingsmedewerker aan de slag te gaan is de wil om te leren belangrijker dan je werkervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Wacht dan niet en reageer!

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • Eigen vervoer
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze gaan altijd super efficiënt te werk en ontwikkelen zich snel. Je draait ongeveer in groepjes van 4 medewerkers. Het is een team die al een aantal jaar samen werkt, dus ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Een hecht team dus waar je je zeker welkom zult voelen. Er zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Er wordt jou, bij geschiktheid, een jaar contract aangeboden. Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 12,09 en € 16,15 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op minimaal €12,09 na een half jaar werken zit je op €13,44 en na een jaar groei je door naar € 16,15 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanneer er sprake is van overwerk. Ook tijdens de vakanties heb je het goed voor elkaar! Je hebt 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie. Is het werk van funderingsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 14 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'funderingsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via