Vacature: Timmerman 1 Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen

  • Salaris Tussen € 15,- en € 23,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats 't Zandt
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Door toenemende drukte is verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen op zoek naar een allround timmerman 1!

Als ervaren timmerman 1 ga je zelfstandig naar verscheidene klussen. Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen doet projecten in badkamerrenovatie, dakrenovatie, Fibo-Trespo-wandpanelen, nieuwbouw, verbouw en renovatie, kozijnen ramen en deuren. Genoeg afwisseling dus! 

Nu zoeken zij iemand die met name kan ondersteunen in de renovatie. Hierbij kan je denken aan het renoveren van daken, na-isolatie, aanbouw realiseren en renoveren van badkamers. Verder werk je in de werkplaats, plaats je kozijnen en verricht je leidingwerk in de badkamer. Ook is Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen dealer van Fibo, hier ga je dus ook mee aan de slag. Fibo-Trespo zijn wandpanelen die met name geschikt zijn voor badkamers en andere vochtige ruimtes. 

Functie-eisen

  • minimaal vijf jaar ervaring, zodat je ervaring hebt opgedaan binnen alle facetten van de bouw
  • rijbewijs B 
  • VCA-certificaat of bereid om deze te halen 

Heb je verder een BE rijbewijs of een relevante opleiding in de bouw dan is dit mooi meegenomen. Dit is geen harde eis. 

Over het bedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring is Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen het adres voor veel verschillende projecten projecten. Zij zijn gevestigd in ’t Zandt. 

Zij vinden naast goede service en oog voor detail, klantvriendelijkheid een belangrijk detail bij de uitvoering van hun klussen. Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen beschikt over een werkruimte waar prefab-elementen worden gebouwd voor woningen, schuren en tuinhuisjes. Verder hebben zij hier ook machines staan voor het maken van houten kozijnen, ramen en deuren.  Alle werkzaamheden houden zij zoveel mogelijk in eigen beheer, om er zo voor te zorgen dat klanten één aanspreekpunt hebben. Ook om het project overzichtelijk te houden. 

Wat wij bieden

Een baan met de kans op een vast dienstverband! Je werkt fulltime, waarbij de werktijden van 07:00 uur tot 16:30 uur zijn. Daarnaast bieden we je een salaris passend bij jouw werkervaring en achtergrond. Het brutoloon is tussen de € 15 en € 23 per uur.

Ben jij dé timmerman 1 die we zoeken bij Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen en kies jij voor deze uitdagende baan? Solliciteer dan voor 16 augustus. Abiant Spijk verzorgt voor Vermanen de werving en selectie voor deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Timmerman 1'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via