Vacature: Schoonmaker panden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij de poets kampioen die graag wat extra uurtje wil draaien? Wil je lekker vroeg aan het werk in de ochtend of werk je liever aan het einde van de dag? We hebben verschillende mogelijkheden. Enthousiast? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een ervaren schoonmaker die in een kantoorpand in Heerenveen aan de slag wil. Ook zonder ervaring ben je van harte welkom!

Als schoonmaker kom je bij verschillende bedrijven te werken, maar stuk voor stuk zijn ze mega blij met jou! Hun vaste schoonmaker die stiekem ook een bijzonder plekje heeft in het team. Je werkt zelfstandig maar je collega’s zijn niet ver weg. Samen zorgen jullie tijdens vakanties dat de planning rond komt. Je werkt voornamelijk in dagdiensten en samen met de opdrachtgever kijken jullie welke projecten op welke dagen je kunt oppakken. De ene dag sta je in een uitzendbureau, de andere dag poets je bij een productiebedrijf en zo elke week opnieuw. Je krijgt vaste projecten en wanneer gewenst kan dit worden aangevuld met invalwerk. Momenteel zoeken we voor verschillende panden in Heerenveen. Er is volop werk voor langere tijd, een opdrachtgever voor het leven!

  • 15 uur in de week fabrieksronde Heerenveen tijdens kantoortijden
  • 3 uur in de week kantoorpand Heerenveen om 07:00
  • 9 uur in de week Huisarts Heerenveen na 16:30
  • 9 uur in de week kantoorpand na 17:00

Functie-eisen

  • gemotiveerd
  • beschikbaar in de vroege uurtjes of na 16:30

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf in Joure. Ze vinden het belangrijk dat er goed persoonlijk contact is. Ze proberen zo goed mogelijk met je mee te denken om jou zo thuis te laten voelen. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. De eigenaar is ook ontzettend betrokken en is altijd super betrokken met zijn personeel. Onze medewerkers werken er altijd met veel plezier en en zijn al mooie langdurige dienstverbanden onstaan. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 5 à 15 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn voor 21 jaar en ouder is € 11,83 tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 16 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker panden? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via