Vacature: Groenvoorziener verdeelstations

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Een baan waar je groen onderhoud uitvoert en veel onderweg bent. Lijkt jou dat wel wat? Ga dan aan de slag als groenvoorziener bij onze opdrachtgever in de omgeving van Burgum!

Als groenvoorziener rijd jij met behulp van navigatie naar verschillende verdeelstations waar jij groen onderhoud gaat uitvoeren. Je krijg een auto van de opdrachtgever tot je beschikking. Het onderhoud wat je gaat uitvoeren is uiteenlopend, bijvoorbeeld snoeien, bosmaaien en onkruid weghalen. Ook controleer je bij de locatie of alles in orde is. Als bijvoorbeeld het dakgoot lek is of de bestrating kapot, dan maak je daar melding van via de tablet. Jouw collega's zorgen er dan voor dat dit weer opgelost word. Je werkgebied is breed, je gaat namelijk aan de slag de provincies Friesland, Noord Holland en Flevoland. Een ideale functie om een start in het groen te maken.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • bosmaaier certificaat (of bereid om deze op korte termijn te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf uit de omgeving van Bergum. Het bedrijf heeft een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor de periode tot ongeveer oktober. Bij goed bevallen is er de mogelijkheid tot een contract voor het jaar rond. Jouw salaris zal conform het cao Hoveniersbedrijf tussen de €11,77 en €13,00 bruto per uur. 

Ben jij de rijdende groenvoorziener die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440. Graag ontvangen we uiterlijk 15 augustus jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via