Vacature: Leerling monteur steigerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij twee rechterhanden en is werken op hoogte voor jou geen probleem? Dan hebben wij een prachtige baan voor jou!  Ga aan de slag als leerling monteur steigerbouw in Drachten.

Als leerling monteur steigerbouw leer je in de praktijk het vak van steigerbouwer. Hierbij is het willen leren vele malen belangrijker dan je werkervaring. Concreet komen de werkzaamheden in de functie van leerling monteur steigerbouw neer op assisteren bij het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties in Noord Nederland. Je komt dus op veel verschillende locaties en je werkplek ziet er elke dag weer anders uit, super leuk en afwisselend dus. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Ook in stressvolle situaties houden jullie het hoofd koel en bedenken een passende oplossing. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. Om de veiligheid te borgen is een VCA-certificaat verplicht. Deze kun je op kosten van Abiant behalen mocht je nog geen VCA-certificaat in je bezit hebben. Het leuke van deze vacature is dat je binnen een jaar al een contract kunt krijgen bij onze opdrachtgever, ze investeren graag in hun medewerkers en willen je daarom ook graag voor lange tijd aan de slag houden.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (bereid te halen, op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onder de medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgever heerst een goede sfeer, Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. In het Noorden van Nederland staan ze bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Een plezierige werkomgeving staat voorop. Dit in combinatie met het leveren van optimale prestaties. Je kunt volop leren van je collega’s zodat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkracht in de steigerbouw. Op het moment dat je rechtstreeks in dienst treed bij de opdrachtgever kun je bij hen je steigerbouw certificaat behalen en op termijn door groeien tot monteur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-15:45. Je salaris is conform salarisschalen van de opdrachtgever en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. Begin jij liever vandaag dan morgen? Dan zien we graag uiterlijk 15 augustus jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via