Vacature: Schoonmaker vakantiepark

 • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
 • Aantal uren per week 12 uur
 • Standplaats Langelille
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Met een dweil en stofzuiger weet jij wel raad! Samen met je 2 collega's wandelen jullie vrolijk richting huisje 28, en beginnen jullie rond half 10 met de klus.  Onderweg hebben jullie het weekend al uitvoerig besproken en is de taakverdeling al rond.  Als schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor de start van een super leuke maar vooral schone vakantie! Zoek jij een baan in de omgeving van Langelille en spreekt het je aan om te werken in een klein schoonmaakbedrijf wat gerund word door een hechte familie?

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever en maakt vakantiehuisjes schoon in de omgeving van Langelille. In de tijd dat de vakantie er voor de ene groep weer op zit en de andere groep staat te popelen om op vakantie te gaan, maak jij met jouw collega’s de huisjes netjes en schoon. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het: verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en meubilair, stofzuigen en dweilen van de vloeren.

Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast schoonmaakteam. Dankzij jullie beleven de gasten hun aankomst in het vakantiehuis als onbezorgd en prettig. Je komt te werken in een klein team met 2 andere collega's en same zijn jullie verantwoordelijk voor de wissels van nu nog 15 huisjes. Het park is nog in de opbouw fase dus op korte termijn worden dit meer huisjes en krijg je dus ook meer collega's! 

Je werkt op de wisseldagen maandag en vrijdag van circa 10:00-15:00. Je kunt op korte termijn al starten. 

Functie-eisen

 • woonachtig in de omgeving van Langelille
 • Meerijden op de route Bolsward-Langelille is mogelijk.
 • ervaring in de schoonmaak (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super zomer tegemoet! Het is een familiebedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze werken ook volop mee en het contact gaat snel en soepel. Je bent van harte welkom in het team en ze zullen je met open armen ontvangen. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Zo worden er kantoorpanden en vakantieparken gepoetst maar ook glazenwassen zijn ze specialist in. Wie weet kun je later ook nog elders aan de gang mocht je op zoek zijn naar meer uren.

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag op maandag en vrijdag. Wij bieden een vaste baan voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

 • 17 jaar € 9,46
 • 18 jaar € 10,06
 • 19 jaar € 10,65
 • 20 jaar en ouder € 11,83

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Langelille? Solliciteer dan voor 18 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker vakantiepark'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via