Vacature: Timmerman Houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Is werken in het hout helemaal jouw ding? En ben jij een ervaren timmerman in de houtskeletbouw of gedreven om het vak te leren? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren timmerman in de houtskeletbouw. Het werk is voornamelijk in de montage van de houtskeletbouw voor woningen, maar ook de montage van kappen en wanden. Daarnaast breng jij alle soorten gevelbetimmering aan en plaats je gootrekken en gootbetimmering. Tenslotte behoren ook diverse werkzaamheden als het plaatsen van prefab houten bergingen en carports tot de mogelijkheden. Ben jij een startende timmerman en leergierig om het vak te leren? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je. 

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aannemen van timmerwerken. Het bedrijf, met ongeveer 30 medewerkers, is gevestigd in de omgeving van Drachten. 

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Jouw bruto uurloon zal conform cao tussen de  € 10,85 en € 17,23 per uur liggen. Het loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Ben jij de timmerman die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen over de vacature "timmerman houtskeletbouw"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440

Deel deze vacature via