Vacature: Leerling Hovenier

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij geen stilzitter en wil je graag in de groensector leren en werken? Dan is deze vacature leerling hovenier in Buitenpost wellicht wel iets voor jou!

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever uit Buitenpost op zoek naar een leerling hovenier. Als leerling hovenier ga je beginnen met het assisteren van de hovenier, samen pakken jullie alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op. Deze werkzaamheden voer je uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. Je start de dag op samen met je collega’s in de werkplaats en werkt  van 7:00 uur tot 16:00 uur. Wanneer jij de fijne kneepjes van het hoveniers vak goed in de (groene) vingers hebt ga je op termijn zelfstandig op pad om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een eenmanszaak uit de omgeving van Buitenpost. Het is een leuk bedrijf met een vaste kring van klanten die regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe klanten. Ter versterking van zijn bedrijf zou hij graag een leerling opleiden waar de eigenaar al zijn kennis en kunde aan kan overdragen. Volop mogelijkheden om te leren en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen!

Wat wij bieden

Als leerling hovenier ga je de theorie en praktijk combineren. Wanneer je een bbl-opleiding volgt, ben je meestal vier dagen per week aan het werk en op de andere dag ga je naar school. Aan het einde van het werkleertraject ontvang je je diploma. Het bijbehorende loon is op basis van jouw leeftijd en ligt tussen de € 6,40 en € 11,17 bruto per uur.

Wil jij aan de slag als leerling hovenier? Solliciteer dan voor 15 augustus. Voor vragen of meer informatie over de vacature 'Leerling hovenier' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via