Vacature: Schoonmaker vast kantoorpand

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij graag werken voor een enthousiaste voorvrouw bij een nog enthousiaster bedrijf? Dan hebben wij een leuke baan als schoonmaker op het internationaal bedrijventerrein in Heerenveen.  Zoek jij een baan voor 1,5 uur per dag wat je qua tijd zelf kan bepalen? Ik vertel je graag meer!  

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Je gaat zelfstandig aan de slag maar er zijn korte lijntje met je werkgever. Je kunt aan de gang tussen 07:00-16:00, bij voorkeur heb je een vast ritme en komt je elke dag op dezelfde tijd. In totaal heb je 1,5 uur de tijd om de boel aan kan te maken. De baan is dus voor 7,5 uur per week. Je kunt starten per 22 Augustus, wellicht is er daarvoor nog sprake van een korte inwerkperiode. Mocht je extra uren willen kijken ze ook nog graag mee naar andere projecten in de omgeving. 

Functie-eisen

  • zelfstandig
  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend schoon resultaat.

Wat wij bieden

Je gaat parttime aan de slag. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden! 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 19 augustus. Heb je nog vragen over de vacature ' schoonmaker vast kantoorpand'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via