Vacature: Bouwplaats medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In de omgeving van Lemmer zijn wij opzoek naar een bouwplaats medewerker die graag een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Zou een combifunctie in de bouw perfect bij jou passen? Lees dan snel verder! Bij onze opdrachtgever kom je in een ontzettend gezellig team te werken. En het leuke van deze functie is dat je snel in salaris kan groeien. Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Vanwege toenemende drukte is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een nieuwe collega. Je bent werkzaam op de bouw en je vervoert de materialen die nodig zijn op de bouw. Zonder jou komen de materialen niet aan op de bouwplaats! Je bent dus een belangrijke speler in het team! Zodra het project klaar is rijd jij de vrachtwagen weer naar huis. Is het project nog niet afgerond? Dan ga je met de bedrijf bus naar Lemmer en de volgende dag ook weer met de bedrijf bus naar het project. Als bouwplaats medewerker heb je een leuke afwisselende functie, waarbij je op korte termijn kunt starten. Er is volop drukte en er word het jaarrond gewerkt. Je kunt er zeker van zijn dat je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt wanneer het vanuit beide kanten goed bevalt. Geen rijbewijs C? Geen probleem! Er zijn volop mogelijkheden binnen het bedrijf dus ook als je geen C rijbewijs hebt willen we je van harte uitnodigen om de mogelijkheden met je door te nemen.

Als je als bouwplaats medewerker aan de slag wilt, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat. Ben je niet in bezit van dit certificaat? Geen probleem! Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen (op onze kosten), dan nodigen wij jou ook zeker uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • Affiniteit met bouw
  • Eigen vervoer naar Lemmer
  • B rijbewijs (C heeft de voorkeur)

Over het bedrijf

Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen dit bedrijf. Je komt te werken in een hecht team. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers. Bij onze opdrachtgever zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam. De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd efficiënt te werk. Daarnaast willen ze graag voor een langdurige samenwerking aan gaan en investeren ook graag energie en tijd in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Er wordt jou een fulltime functie voor onbepaalde tijd aangeboden. Het salaris voor deze functie is conform Bouw cao en bedraagt tussen € 12,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van bouwplaats medewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 19 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Bouwplaats medewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via