Vacature: Medewerker draineermachine

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oudeschip
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte aapakker? En ben je niet vies van hard werken en ben je graag buiten bezig? Dan is deze vacature als medewerker draineermachine net wat voor jou!

Als medewerker bij de draineermachine ondersteun je de de machinist. Hierbij moet je denken aan slangen uitrollen en klaarleggen, afsteken. Binnen een halve dag heb je dusdanige ondersteuning gehad, dat je jezelf kan redden en er dus gezamenlijk meters afgelegd kan worden. 

Functie-eisen

Zie je jezelf in deze rol als medewerker draineermachine? Dan herken je jezelf ook in de volgende punten:

  • in bezit van rijbewijs B
  • technische inzicht en leergierig

Over het bedrijf

De specialist op het gebied van drainage. Zij doen dit voornamelijk in de provincie Groningen en soms ook wel in Friesland. Zij hebben zich gespecialiseerd in: agrarische drainage, diepdrainage, sportvelddrainage en onderhoud. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Spijk!

Wat wij bieden

Het is een functie voor fulltime, bij wederzijds bevallen voor langere tijd, en het salaris ligt tussen de € 12,- á € 14,- bruto per uur.

Ben jij een persoon die technisch is aangelegd, leergierig is, en fysiek in goede staat? Dan komen we graag met je in contact voor deze baan als medewerker draineermachine. Solliciteren kan tot en met 20 augustus. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je ons uitzendbureau in Spijk bereiken op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via