Vacature: Evenementen Chauffeur C of CE

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het afleveren en ophalen van onze verhuurmaterialen op diverse plaatsen door heel Noord-Nederland. Ben je op locatie? Dan spreekt het voor zich dat ook jij je handen even uit de mouwen steekt. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en soms op een zaterdag. Je brengt voornamelijk je tijd door op de weg, maar daarvoor ben je natuurlijk ook chauffeur geworden!

Hou jij ervan om de hele dag op de weg te zitten en lekker mee te zingen met de radio, een bakje koffie op zijn tijd, en natuurlijk de leuke contacten met onze klanten op de meest mooie evenementen locaties. Dan is deze functie van chauffeur evenementen perfect voor jou.

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs C of CE 
  • Code 95 hebben is ook gewenst
  • Mensen omschrijven jou als een echte "Aanpakker"

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is hét verhuurbedrijf van Groningen en omgeving. Zij leveren horeca, party en evenementenmaterialen, bij zowel particulier als zakelijke klanten in voornamelijk Noord-Nederland.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende baan met veel vrijheid. Het bruto uurloon ligt tussen de €13,-en € 16,- per uur afhankelijk van je ervaring. Je kunt bij onze opdrachtgever meteen aan de slag en ook voor langere tijd aan het werk. Ben jij de Evenementen Chauffeur C of CE die wij zoeken? Solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 7 oktober 2022! 

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via