Vacature: Heier waterbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werken in de waterbouw is jouw passie, je bent graag lekker buiten aan het werk. Je houdt van flink wat fysieke uitdaging en een grote dosis humor en gezelligheid met jouw collega’s. Past dit bij jou en ben je geïnteresseerd in het werken in de waterbouw? Lees dan deze vacature.

Voor een opdrachtgever in de waterbouw zijn wij op zoek naar een heier. In de waterbouw houd jij je letterlijk bezig met bouwwerkzaamheden op en aan het water. Denk hierbij aan het bouwen van bruggen, aanleg- en loopsteigers, terrassen op het water, walbeschoeiingen, noem maar op. Als heier zijn jouw hoofdtaken: assisteren bij kraanwerkzaamheden, boren, construeren van hout, bruggen bouwen en (wal)beschoeiing zetten.

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring in de bouw en met zwaar werk
  • rijbewijs B (eventueel ook E)
  • VCA certificaat

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een relatief klein bedrijf. Ons kent ons en er heerst een typisch gezellige ‘bouwsfeer’. De werkzaamheden vinden plaats in kleine teams van 2 of 3 personen maar je gaat nooit alleen op pad. De projecten waar je aan werkt zijn altijd in Friesland. Een groot voordeel hiervan is dat je maximaal een half uur onderweg bent naar het werk en dat de projectbegeleider regelmatig langs kan komen om het project in goede banen te leiden. De werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur. Uiteraard ben je dagelijks wel eerder aanwezig want de koffie staat voor je klaar. Jouw collega’s zijn er dan ook en onder genot van een bakje komen de eerste grappen al weer op tafel. Rond half 7 vertrekken jullie naar de bouwplaats waar jullie om 07:00 uur los kunnen.

Wat wij bieden

Als heier kun je fulltime voor langere tijd aan de slag. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt maak je kans op een contract voor onbepaalde tijd rechtstreeks bij de opdrachtgever. Het loon is conform de bouw cao en bedraagt tussen de € 12 en € 15.

Ben jij enthousiast geworden om als heier aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop, doe dit voor 20 augustus. Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00. 

Deel deze vacature via