Vacature: BBL Monteur Elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Altijd al nagedacht over een overstap richting de techniek? Hoe mooi is het om als leerling monteur elektrotechniek in de dagdienst aan de slag te gaan en zo het vak van elektromonteur te leren. Als dit is wat jij graag wilt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als leerling in de elektrotechniek bieden wij je een baan met een goede werksfeer in de techniek, waar jij relevante ervaring op kan doen terwijl je een volwaardig salaris ontvangt. Je werkt in de dagdienst en krijgt een contract met een duidelijke intentie vanuit ons voor een dienstverband voor langere tijd. Dit betekent dat je onder andere aan de slag gaat met buizeninstallaties, warmtepompen, zonnepanelen, storingen oplossen en het afmonteren van WCD's en meer. 

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om, een passende en erkende BBL-opleiding te volgen zodat jij een erkend diploma ontvangt. Het mooiste aan dit alles is dat wij je opleiding betalen, terwijl jij de praktijkervaring op doet!

Functie-eisen

  • Je beschikt over technisch inzicht;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent bereid een opleiding te volgen;
  • Je bent instaat lichamelijk werk te verrichten.

Over het bedrijf

Abiant is de grootste regionale intermediair van Noord-Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en persoonlijkheid hebben wij altijd een passende opdrachtgever waar jij je BBL-opleiding kunt volgen. Bij grote organisaties en kleine installateurs, richting de nieuwbouw, de renovatie en de service- en onderhoud.

Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan als BBL Monteur Elektrotechniek in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 21 augustus. Het uurloon ligt tussen € 13,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via