Vacature: Montagemedewerkers dakkapellen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en wil jij je steentje bijdragen in het productieproces van een dakkapel? Dan hebben wij een mooie baan bij onze opdrachtgever in Drachten voor jou! 

Als montagemedewerker lever jij een bijdrage in het proces van het maken van dakkappellen. Je brengt een wax aan op de mal en vervolgens een gelcoat. Daarna breng je de glasmatten aan en rol je de glasmatten in met hars. Na de voorgeschreven uithardingstijd haal je het product weer uit de mal en controleert op eventuele gebreken en waar mogelijk herstel je de gebreken. Ook het zagen van panelen behoort tot je werkzaamheden. Als je geen ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden is dit geen probleem. Jouw collega’s leren je graag de kneepjes van het vak. Het willen leren is belangrijker dan de ervaring. 

Functie-eisen

  • je werkt nauwkeurig
  • je bezit een gezonde dosis werklust

Over het bedrijf


Het bedrijf waar je aan het werk gaat is gespecialiseerd in het maken van kunststof dakgoten en dakkappelen. Je werkt in een klein team en er heerst een informele werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren is het werk voor lange periode. Jouw loon wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 10,21 en € 12,50 bruto per uur. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00 uur.

Ben jij dé montagemedewerker die wij zoeken? Dan zien wij graag je sollicitatie uiterlijk 18 augustus tegemoet! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40

Deel deze vacature via