Vacature: Vakantiewerk groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 6,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij de komende weken nog tijd over om tussen de 24 en 40 uur per week aan de slag te gaan? Dan is dit perfect! Onze opdrachtgever uit Grou is op zoek naar vakantiekrachten in het groen. Je kunt ervaring op doen in het groen en ondersteunen bij het onderhoud van parken, plantsoenen en meer! Gezellig met collega's aan het werk als vakantiewerker groenvoorziener. Het seizoen is weer los!

Als groenvoorziener ben je een belangrijke speler in het team. Bij onze opdrachtgever ga je in een team op pad en samen zorgen jullie dat de klus word geklaard. Jouw werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. In de komende maanden ga je echt specifiek in het onderhoud aan de slag maar wie weet zijn er later weer mogelijkheden om ook in de aanleg aan de slag te gaan. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je vriendelijk en sociaal bent richting klanten. Je kunt alle kanten op en er is werk in verschillende teams van het bedrijf. Samen bekijken we waar je het beste past. Onze opdrachtgever ontvangt je met open armen! Bij voorkeur ga je fulltime aan de slag maar ook 32 uur per week is mogelijk bij onze opdrachtgever. Ervaring is mooi mee genomen maar ook als je graag weer leren ben je van harte welkom.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Grou
  • minimaal 24 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een super vette opdrachtgever waar iedereen met veel plezier aan het werk gaat. Of je nu ervaren, onervaren of een BBL opleiding doet binnen het bedrijf. Iedereen is even belangrijk en je wordt ontzettend gewaardeerd binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 100 medewerkers binnen het bedrijf. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar groenvoorzieners die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Je gaat fulltime aan de slag en je werktijden liggen tussen 07:00 uur - 16:00 uur. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 6,77 en € 12,22 per uur. Waarbij een 16 jarige op 6,77 zit en een 21 jarige op circa 12 euro. Mocht je al ervaring hebben in het groen is het loon bespreekbaar.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 21 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Vakantiewerk groenvoorziener' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via