Vacature: Medewerker bediening

  • Salaris Tussen € 7,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij aan het werk op een prachtige locatie in de omgeving van Surhuisterveen? Ga dan als medewerker bediening werken!

Als medewerker in de bediening zorg jij met jouw klantvriendelijkheid er voor dat de gasten heerlijk op het terras voorzien worden van een hapje en een drankje. Je werkzaamheden zijn divers, je neemt de bestelling op, serveert een gerechten en dranken en tussendoor maak je een praatje met de gasten. Heb je geen ervaring in de horeca maar lijkt het je erg leuk om in de bediening te gaan werken? Ook dan komen wij graag met je in contact! Er staat een topteam voor je klaar die jou de fijne kneepjes van horecaland willen leren!

Functie-eisen


Over het bedrijf

Je gaat werken bij een restaurant gevestigd bij een recreatieplas, en hiermee bieden zij jou een prachtige werkplek aan.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie en het aantal uren en dagen is in overleg. Wel wordt er van je verwacht ook in het weekend beschikbaar te zijn. Vanaf 18 jaar en ouder ligt het (bovengemiddelde) bruto uurloon tussen de € 7,91 en € 11,30  en is afhankelijk van jouw leeftijd.

Lijkt het je leuk om in de horeca te gaan werken of wil jij het team versterken met jouw horeca ervaring? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt tot 21 augustus reageren. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen en zijn te bereiken op 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via