Vacature: Leerling spuiter

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Makkum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Jou persoonlijkheid past perfect bij een baan als leerling spuiter! Waarom? Omdat jij altijd alles perfect voor elkaar hebt en enkel gaat voor een score van 100%! Tevreden klanten en perfecte producten dat is waar je het voor doet. Als leerling spuiter start je aan het begin en leer je elke dag bij. Na verloop van tijd ben jij een ervaren spuiter en heb je een baan voor het leven! Zoek jij een baan in de omgeving van Makkum?

Een perfecte afwerking is erg belangrijk binnen dit bedrijf. Jij zorgt er voor dat kozijnen, ramen en deuren perfect netjes afgewerkt naar de klant gaan. Het is verantwoordelijk werk en het is daarom belangrijk dat je secuur te werk gaat. Naast spuitwerkzaamheden kunnen er ook andere werkzaamheden zijn waarmee je deze job combineert. Hierbij kun je denken aan de afmontage van kozijnen, deuren en ramen. Super afwisselend dus! 

Functie-eisen

  • ervaring als spuiter is mooi mee genomen
  • leergierig
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al ruim 50 jaar inmiddels. Het is gedreven bedrijf met veel ambitie. Er werken momenteel 18 medewerkers binnen het bedrijf, de sfeer is goed en kwaliteit staat voorop. Jij zal voornamelijk samenwerken met ervaren collega's die jou de kneepjes van het vak gaan leren. Kortom een super leuk bedrijf met vele kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen tot spuiter.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn er uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 12,- en € 17,- bruto per uur.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 22 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling spuiter'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via