Vacature: Vakantiewerk in het Hogeland (provincie Groningen)

  • Salaris Tussen € 3,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij ook zo'n zin in de zomervakantie en leuke dingen te doen? Misschien weer op vakantie te kunnen gaan? Die leuke dingen moeten natuurlijk wel betaald worden. Dus kom vakantiewerk via Abiant doen.

Voor de komende zomerperiode verwachten wij in het Hogeland (en ook in het Westerkwartier en gemeente Noordenveld in Drenthe) veel werk voor scholieren en vakantiekrachten te hebben. Ja, dat klopt...."verwachten". Het is dus nog niet helemaal 100% zeker, maar wanneer je je nu al inschrijft, weet je wel 100% zeker dat we jou als eerste zullen benaderen voor vakantiewerk. Je kunt daarnaast in een speciale groepsapp worden opgenomen waar we de aanvragen voor vakantiekrachten inzetten en jij dus ook als één van de eersten op de hoogte bent van die aanvragen.

Maar dan denk je natuurlijk: wat voor werk kan ik dan via Abiant gaan doen? Dat is heel divers. Van productiewerk tot aardappelen zoeken; van bollen pellen tot onkruid wieden (zowel met de hand als op een wiedbed); van werken in een magazijn tot werken in kassen. Dus er is vast werk bij jou in de buurt dat bij jou past.

Functie-eisen

  • enthousiasme 
  • een goed humeur
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

We verwachten echt niet van jou dat je de hele zomervakantie aan het werk gaat. Er moet natuurlijk wel tijd overblijven om leuke dingen te kunnen doen. Dus ben je een aantal dagen per week en/of een aantal weken aaneengesloten beschikbaar, meld je gewoon aan!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het Westerkwartier en de Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe). Er is vast een opdrachtgever bij jou in de buurt die bij jou past.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die zich als één van de eersten bij ons inschrijft? Solliciteer dan zo snel mogelijk. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk in het Hogeland" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via