Vacature: Meettechnicus

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Coevorden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als meettechnicus en wil je graag werken bij een gedegen organisatie met een informele werksfeer? Dan ben jij de meettechnicus die wij zoeken. 

Als meettechnicus ben je bezig met het uitwerken van opgestelde procedures en protocollen. Je beheert en actualiseert procedures en meetprotocollen. Tevens stel je objecten zelfstandig op en sluit deze ook zelfstandig aan. Daarnaast verricht je zelfstandig elektrische metingen en mechanische beproevingen op grond van onder andere trillingen, geluid en lucht. Ook controleer je testobjecten en leg je geconstateerde gebreken vast. Andere werkzaamheden die je doet zijn: de voorgang van het herstelwerk bewaken, schriftelijk de meetresultaten vastleggen door middel van een proefrapport en de beproevingsinstallatie onderhouden. 

Functie-eisen

  • Mbo 3 of 4 opleiding richting elektrotechniek of elektronica
  • Kennis van meetapparatuur
  • Werkervaring met data- acquisitiesystemen
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf gevestigd in het Noordoosten van Nederland. Als ontwerper en leverancier van elektrische prime movers is dit bedrijf al jaren een vooraanstaande leverancier van speciale elektromotoren en ventilatoren. Deze worden geïnstalleerd in schepen van marines en diverse industriële installaties wereldwijd.

Wat wij bieden

Wij bieden een werkplek binnen een gedegen organisatie met een informele werksfeer en platte organisatiestructuur. Je werkt zelfstandig, maar wel nauw samen met betrokken collega's. Af en toe kan het voorkomen dat er werkzaamheden op locatie bij de opdrachtgever plaatsvinden. Bij goed functioneren zijn er doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol. Het brutoloon voor deze functie is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 2.700 en € 3.500 per maand. 

Ben jij de meettechnicus die wij zoeken? Solliciteer dan voor 23 augustus. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via