Vacature: Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag mee aan grote nieuwbouwprojecten in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Kan jij vanaf tekening diverse elektrotechnische installaties aanleggen? En werk jij graag in een groot team? Dan is deze vacature iets voor jou.

Zodra jij een tekening en een werkomschrijving van de projectleider onder ogen krijgt weet jij wat je moet doen. Je overlegt met je collega's wie wat gaat doen en gaat aan de slag om elektrotechnische installaties aan te leggen. Het aanleggen van deze installaties gaat uiteraard volgens de geldende specificaties en binnen een gestelde tijd. Uiteraard streef jij naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Je werkzaamheden variëren van het opstarten van een project in de ruwbouwfase, tot het afmonteren aan het eind van het project.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek
  • aantoonbare werkervaring
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt aan mooie en uitdagende projecten, variërend van de nieuwbouw van 12 woningen tot appartementencomplexen met 200 appartementen. Deze projecten worden uitgevoerd in Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en gezellig team. Plezier in het werk vinden wij erg belangrijk. En wil jij je blijven ontwikkelen? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen. Het salaris varieert van € 13,- tot € 18,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring.

Spreekt deze vacature van elektromonteur jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 23 augustus. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen. Het telefoonnummer van Abiant Techniek is 050 206 02 00.

Deel deze vacature via