Vacature: Schoonmaker kinderdagverblijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 4 uur
  • Standplaats Tjalleberd
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag werken in de schoonmaak en woon je in de buurt van Tjalleberd? Dan zoeken wij jou! voor onze opdrachtgever in Tjalleberd zoeken wij een schoonmaker die in de avonduurtjes het kinderdagverblijf weer spik en span wil achterlaten. Dus ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag en wil jij graag aan de slag in de schoonmaak? Lees dan snel verder!

Als schoonmaker ben je een belangrijke medewerker van het kinderdagverblijf. Jij zorgt er immers voor dat alles weer schoon en netjes wordt! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afnemen van tafels, stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van de lokalen en het schoonmaken van de toiletten. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je werkt ongeveer 1 a 1,5 uur per keer. Je werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag, starten om circa 18:30. Je werkt in opdracht van een klein schoonmaakbedrijf waar je met veel enthousiasme wordt ontvangen. Het is mooi mee genomen als je al ervaring hebt in de schoonmaak maar dit is geen noodzaak.

Functie-eisen

  • Woonachtig in de omgeving van Tjalleberd
  • Beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag
  • Beschikbaar na 18:30

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is allround schoonmaakbedrijf wat multi inzetbaar is door Noord-Nederland. De klant is koning en ze werken samen met personeel wat graag voor langere tijd aan de slag wil. Ze investeren in hun mensen en zorgen ervoor dat medewerkers en klanten ten alle tijden tevreden zijn. De lijntjes zijn kort en de communicatie gaat soepel. Ze kunnen snel schakelen en daarnaast staan ze open voor frisse nieuwe ideeën. Wil jij hier ook graag deel van uit maken?

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan op dinsdag, woensdagen en vrijdag. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode . Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Tjalleberd? Solliciteer dan voor 23 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kinderdagverblijf'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via