Vacature: Snackbarmedewerker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werken in de snackbar op een prachtige locatie, ga jij deze vakantie bijverdienen bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen? Lees dan deze vacature verder! 

Het werk van een snackbarmedewerker is elke dag anders. Vaak hollen, soms stil staan om de gasten te voorzien van een heerlijk snackje. Je neemt de bestellingen op, vult de frituur met patat en je bereid de perfecte hamburger! je gaat werken in een team van leuke collega's en met een gezonde dosis werklust heb je geen ervaring nodig om hier aan het werk te gaan. 

Functie-eisen


Over het bedrijf

Je gaat werken bij een restaurant gevestigd bij een recreatieplas, en hiermee bieden zij jou een prachtige werkplek aan.

Wat wij bieden

Je kunt parttime aan het werk voor deze zomerperiode en je wordt regelmatig op oproepbasis ingezet. Vanaf 18 jaar en ouder ligt het (bovengemiddelde) bruto uurloon tussen de € 7,91 en € 11,30  en is afhankelijk van jouw leeftijd.

Lijkt het jou leuk om als snackbarmedewerker aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie en/of cv uiterlijk 21 augustus. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via