Vacature: Voegenhakker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij graag je steentje bijdragen aan het netjes maken van huizen? Dan is een baan als voegenhakker in Friesland wat jij zoekt! 

In de functie als voegenhakker is het jouw taak de oude voeg van een huis te verwijderen. Met behulp van een lucht aangedreven beitel ga jij zorgvuldig de oude voeg uit de gevel hakken. Wanneer alle voegen er uit zijn ga je met een hogedrukspuit de gevel reinigen. Daarna kan de voeger het huis voorzien van een nieuwe voeg en assisteer jij hem bij deze werkzaamheden. Voor de afwerking ga je samen met je collega het huis impregneren en maak je de ramen schoon. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je gedreven en ben je een echte aanpakker.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie, dit is wel afhankelijk van het weer. Jouw salaris zal conform het Schoonmaak cao tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. Daarnaast word je voorzien van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Is een baan van voegenhakker iets voor jou? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 22 augustus tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature voegenhakker? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via