Vacature: Grondwerker (met opleidingsmogelijkheden)

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Winsum Gn
 • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als grondwerker sta je iedere dag met beide voeten in de klei om de infrastructuur van Groningen een stukje beter te maken. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt zou dit wel eens dé baan voor jou kunnen zijn, we kunnen je namelijk een baan aanbieden waarbij je leert én werkt!

Als grondwerker heb jij een mooie baan in de buitenlucht waarbij je bijdraagt aan de ontwikkeling van de infrastructuur bij jou in de buurt. Het aanleggen van glasvezelvoorzieningen, het leggen van rioleringen, het plaatsen van putten en de aanleg van bestrating; zomaar een aantal werkzaamheden die jij dagelijks uitvoert en waar jij energie van krijgt. Samen met jouw directe collega grondwerkers en minikraanmachinisten brengen jullie ieder project tot een goed einde. 

Ook wanneer je nog geen ervaring hebt als grondwerker helpen we je graag aan een baan als grondwerker. Jouw nieuwe werkgever wil je namelijk graag opleiden op de manier die jij prettig vind. Dit kan onder andere via een gekwalificeerde opleiding waarbij je de hele week werkt en af en toe een dag naar school gaat, hierbij ondersteund Abiant jou in de leermiddelen en heb je een vast contactpersoon bij Abiant. Daarnaast staat jouw werkgever er ook voor open om jou in de praktijk alles te leren, zónder schooldagen. Net wat jou past! Ook belangrijk om te weten: tijdens jouw opleiding krijg je gewoon salaris conform cao.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een grondwerker die dagelijks met energie op de klus staat. Daar voeg jij aan toe:

 • een vca-certificaat of je bent bereid deze te halen (dit kan via Abiant)
 • een positieve werkhouding
 • eventueel de bereidheid om het vak te leren via een opleiding

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een gemotiveerd en leuk grondwerkbedrijf uit de omgeving van Winsum. Jouw nieuwe collega's zijn dagelijks aan het werk in de gehele grond-, weg- en waterbouw en pakken grotere en kleinere klussen zonder problemen aan. Kortom, een werkplek waar jij meegenomen wordt in het enthousiasme en waar jij je snel thuis zult voelen!

Wat wij bieden

Jouw nieuwe werkgever biedt jou een plaats voor langere tijd, daar voegen wij het volgende aan toe:

 • salaris conform cao tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur
 • opbouw vakantiedagen en vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding
 • diverse opleidingsmogelijkheden

Het vak van grondwerker moet goed bij je passen, we helpen je graag om te kijken of dit ook écht zo is voor jou! Reageer op deze vacature voor 30 augustus, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature 'grondwerker (met opleidingsmogelijkeden)' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via