Vacature: Leerling grondwerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een buitenmens en sta je graag met "de poten in de klei" en wil je het vak van grondwerker leren? Dan komen we graag in contact met jou!

Voor een landelijk bedrijf die al jaren bouwt aan de infrastructuur van ons land zoeken wij op een leerling grondwerker, die met de juiste aanpakkersmentaliteit het  vak van grondwerker wil leren. Je gaat met een ervaren grondwerker aan het werk die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Je werkzaamheden zijn heel divers o.a. rioolwerkzaamheden, straatwerk en assisteren bij asfaltering. Een goede werksfeer belangrijk, hier zal jij dan ook je steentje aan bijdragen.  Het werk is in de drie noordelijke provinciën van ons land, maar op dit moment vooral in de provincie Groningen. Bij goed bevallen is er uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever met goede arbeidsvoorwoorden en opleidingsmogelijkheden.

Functie-eisen

Jij beschikt over een goede aanpakkersmentaliteit en je bent fysiek sterk, je dient in het bezit te  zijn van

  •  rijbewijs B
  • VCA of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Het is een landelijk bedrijf die al meerdere jaren bouwt  aan de infrastructuur van ons land, zodat we allemaal op weg kunnen naar ons werk, sport en school. Dit doen ze voor verschillende opdrachtgevers zoals gemeenten en provinciën. 

Wat wij bieden

Wij bieden  je een baan als leerling grondwerker met uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever. Daarnaast bieden we jou in deze rol als leerling grondwerker:

  • salaris conform Cao bouw en infra
  • opleidingsmogelijkheden bij opdrachtgever
  • uitzicht op vast dienstverband

Ben je de leerling grondwerker die graag in weer en wind in de buitenlucht wil werken. Wacht dan niet te lang en reageer op de vacature 'leerling grondwerker' voor 31 augustus. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'leerling grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 05 0319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl. 

Deel deze vacature via