Vacature: Parttime medewerker pluimvee

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de kippen? Sorteer jij de eieren zodat alleen de juiste ingepakt worden? En ben jij op de donderdagen en in het weekend beschikbaar? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn we op zoek naar een medewerker voor een pluimveehouderij voor gemiddeld 10 uur per week.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere het aan de eierband staan om de eieren te sorteren en wanneer je voldoende kennis hebt, ook controle rondes lopen in de stal.

De ideale kandidaat is op donderdag beschikbaar en 1 dag in het weekend. 1x in de drie weken ben je het weekend vrij.

Wanneer het van beide kanten goed bevallen dan is er zeker kans op meer uren.

Werktijden zijn van 08.30u tot ongeveer 13.00u.

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je ervaring, maar wanneer je leergierig bent ben je ook van harte welkom. Je woont in de omgeving van Stadskanaal.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een pluimveehouderij met meerdere stallen en een moderne inpakafdeling voor de eieren. 

Wat wij bieden

Wij bieden je in eerste instantie een oproepcontract. Op lange termijn zijn er zeker mogelijkheden voor een contract met meer zekerheid. Je ontvangt hierbij een salaris conform de cao dierhouderij welke ligt tussen de € 10,- en € 12,- per uur.

Wil je graag in aanmerking komen of heb je eerst nog vragen over deze vacature 'parttime medewerker pluimveehouderij'? Neem dan snel contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Dit kan door te online te solliciteren of te bellen met: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via