Vacature: Oproepkracht Belader

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil je af en toe een dag voor ons aan de slag als belader? Een leuke job voor als je parttime wilt werken of al gepensioneerd bent en er af en toe nog wat bij wilt klussen. We komen graag met je in contact.

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar beladers welke op oproep beschikbaar zijn voor ons. Vaak gaat het om 1 of 2 dagen per week, maar wanneer je even niet kunt, is het ook geen probleem.

Samen met een chauffeur en collega belader ga je met de vrachtwagen de wijk in om het afval dat in containers verpakt zit te verzamelen.
Het gaat om verschillende routes, denk hierbij aan bijvoorbeeld een afvalretourroute of papierroute.

Functie-eisen

Je bent gemotiveerd, een echte aanpakker en bent structureel 1 of 2 dagen per week inzetbaar, bij voorkeur op de maandag en/of de donderdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever verzorgt o.a. de huis-aan-huis inzameling van afvalstoffen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op oproepbasis.  Het is dus een baan welke goed te combineren is met je studie of met je pensioen. De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Het salaris ligt tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je eerst graag een persoonlijk gesprek om jouw situatie en beschikbaarheid toe te lichten? Je bent van harte welkom om een kop koffie te doen op ons uitzendbureau in Scheemda. Reageer dan op deze vacature of bel ons op: 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via