Vacature: Schoonmaker vakantiepark

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Wijster
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor een vakantiepark in Wijster zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor het reinigen van de toiletgebouwen. Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan voor de zomerperiode? Laat dan snel je gegevens achter. 

Samen met twee andere collega's ga jij de toiletgebouwen en douches schoonmaken op dit gezellige vakantiepark. De toiletgebouwen worden dagelijks (ook in de weekenden) twee keer per dag gereinigd. Een schoonmaakronde duurt circa 3 uur. Wij zijn op zoek naar een medewerker die samen met de collega's invulling kunnen geven aan het schoonmaakrooster. Bij voorkeur ben je bereid om ook in de weekenden te werken. De ochtendronde begint om 7.00 uur en de middagronde om 16.00 uur.

Functie-eisen

  • in het bezit van eigen vervoer
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken op een populaire familiecamping in Wijster. De camping is van diverse faciliteiten voorzien zoals een zwembad, visvijver en horeca.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke (vakantie) baan waar je 6 uur per dag kunt werken. Het aantal uren dat je gaat werken is afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. Het salaris is conform de cao recreatie en ligt tussen € 11,60 en € 14,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je deze zomer graag aan het werk als schoonmaker op een vakantiepark? Reageer dan snel op deze vacature en begin direct. Heb je nog vragen over de vacature ‘schoonmaker vakantiepark? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via