Vacature: CNC Frezer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren verspaner of wil je het vak graag leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel deze vacature.

Als verspaner programmeer je de machine, stel je de machine in en bedien je de machine. Dit doe je geheel zelfstandig. Hierbij krijg je alle ruimte om jouw kennis en inzicht hiervoor in te zetten.. Jouw werkzaamheden bestaan uit het produceren van enkelstuks of kleine series, waarbij je rekening houdt met nauwkeurige toleranties, Daarnaast controleer je je eigen producten aan de hand van de geldende plaats- en vormtoleranties, Als verspaner kom je te werken in een team van specialisten en werk je nauw met elkaar samen. 

Heb je (nog) geen ervaring, maar wil je het vak graag leren? Geen probleem ook dan zijn er volop mogelijkheden bij deze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Enige technische affiniteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot, allround machinefabriek in Leeuwarden. De dienstverlening bestaat vooral uit het fijnmechanisch verspanen van diverse materialen, ondersteuning van de klanten bij revisie- en onderhoudswerkzaamheden en machinebouw. Zij leveren aan een diversiteit aan markten in voornamelijk het bovenste deel van Nederland. Dit doen ze ondertussen al zo’n 40 jaar. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met volop opleidingsmogelijkheden. Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team dat werkt in een open en informele werksfeer. Aangezien geen product gelijk is is de werkomgeving uitdagend en dynamisch. Je ontvangt een goed en marktconform salaris conform de cao Klein Metaal en Techniek, waarbij de hoogte van het bruto uurloon afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring. 

Zie jij een toekomst als CNC frezer helemaal zitten? Reageer dan voor 27 augustus op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'CNC frezer' ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Techniek in Groningen en vraag naar Fabian Brinkema  via 050 206 02 00.

Deel deze vacature via