Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij een allround functie in de gevels? Waar je werkt op verschillende locaties in Noord-Nederland? Lees dan deze vacature verder! 

Je voert dagelijks diverse werkzaamheden uit zoals voeg- en metselwerk, scheurherstel en zo nu en dan betonreparaties. Kortom, geen dag en klus is het zelfde bij dit bedrijf! Je werkt regelmatig op hoogte en weet het te herstellen oppervlak altijd weer netjes te maken. 

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • je hebt een VCA certificaat op bereid om deze te behalen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert vele soorten diensten op het gebied van schoonmaakwerk, gevelreiniging, gevelrenovatie, rioolreiniging, onderhoud, glazenwassen en specialistische reiniging. De opdrachtgevers van dit bedrijf bevinden zich meestal in de noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Wij bieden je aan fulltime baan aan voor langere periode en bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het bruto uurloon ligt tussen de € 12,50 en € 15,50 en wordt bepaalt op basis van jou kennis en ervaring. Je gaat werken bij een bedrijf die jou de kans geeft om door te groeien en ruimte en aandacht heeft voor persoonlijk ontwikkeling. 

Ben jij de gevelspecialist die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 29 augustus. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via