Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 5,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij in je vrije uurtjes wat bijverdienen? Dit kan bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen! Zij zijn op zoek naar hulp voor het varkensbedrijf.

Je voert diverse werkzaamheden uit als medewerker in de varkenshouderij. Zo ga je bijvoorbeeld helpen in de kraamstal waar de biggetjes geboren worden. Je voert de varkens en helpt mee met het schoonmaken van de stallen. Ook zorg je er voor dat de varkens verplaatst worden naar andere hokken. Er is altijd wat de doen bij dit bedrijf dus er zijn ook genoeg andere klusjes die je kunt oppakken!

Functie-eisen

  • je bent gemotiveerd

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk voor een familiebedrijf dat in totaal 11.000 varkens bezit op vier locaties. Je werk samen met nog 3 collega’s.

Wat wij bieden

Je kunt bij onze opdrachtgever zowel fulltime als parttime aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Het jeugdloon in de cao Productiegerichte Dierhouderij ligt tussen de € 5,04 en € 10,04 bruto per uur.

Ben jij straks in je vrije uurtjes en in de vakanties tussen de varkens en biggen te vinden? Solliciteer dan op deze vacature, dit kan tot uiterlijk 30 augustus. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer  0512 22 04 40.

Deel deze vacature via