Vacature: Kwaliteitscontroleur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als je het verschil wil maken in een snelgroeiende dynamische high-tech omgeving dan is deze functie van kwaliteitscontroleur de rol met impact.

Als (ervaren) kwaliteitscontroleur ken jij "de weg" in de metaalindustrie. Je krijgt energie van een technische omgeving en ziet snel wat er nodig is voor het hoge ambitieniveau van de organisatie. Je hebt ervaring met het werken met meetgereedschap en bent goed op de hoogte van de toepasselijke regelgeving op het gebied van ISO normeringen.

Met behulp van de aanwezige meetgereedschappen in de meetkamer draag jij zorg voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Met jouw werkzaamheden lever je een belangrijke bijdrage aan het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig product aan onze klanten.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen de metaalindustrie
  • kennis van meetmethodes en bedienen van meetgereedschap
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • gedreven, gedisciplineerde en gestructureerde manier van werken met een vakkundig oog voor ‘orde en netheid’ op de werkvloer
  • zelfstandig, besluitvaardig en gestructureerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend modern metaalbedrijf op het gebied van high-tech verspaning en assemblage met meerdere vestigingen in (Noord)-Nederland en, sinds kort, ook een vestiging in Limburg. Het bedrijf kenmerkt zich door verregaande automatisering en robotisering en bedient een grote nationale klantengroep. De onderneming is kerngezond en heeft de ambitie om koploper te zijn op het gebied van geautomatiseerde productie van klein serie precisieonderdelen. Op dit moment bereidt het bedrijf zich voor op de groeistappen die nodig zijn voor verdere groei. 

Wat wij bieden

Een leuke en zelfstandige functie in een snelgroeiende organisatie. Je komt terecht in een gemotiveerd team van collega's. Binnen het bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur en een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Er is een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij jouw salaris is gebaseerd op de cao Metaal & Techniek, jouw ervaring en de zwaarte van de functie.

Wil jij die rol met impact gaan vervullen? Solliciteer dan voor 30 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van kwaliteitscontroleur kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom.

Deel deze vacature via