Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Op hoogte werken is wat jij het mooiste vind en tussen de werkzaamheden door kun jij genieten van prachtig uitzicht. Ga jij deze uitdaging aan bij onze opdrachtgever in Surhuisterveen? 

Als (aankomend) dakdekker ga je aan het werk op verschillende plaatsen in voornamelijk Friesland. Samen met je collega’s ga je daken renoveren. Je begint met het verwijderen van de oude dakpannen en ander materiaal. Vervolgens zorgen jullie er voor dat het dak wordt voorzien van nieuw isolatiemateriaal, windveren en als laatste voorzien jullie het dak van nieuwe pannen. De werkzaamheden voor je uit met behulp van steigers en/of een hoogwerker. Het zou mooi zijn als  enige werkervaring hebt met timmerwerkzaamheden. Je gaat voornamelijk aan het werk bij particulieren.

Functie-eisen

  • je bent handig
  • geen last van hoogtevrees

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Vca-certificaat. Indien je deze niet (meer) hebt dan kun je via Abiant een dagcursus volgen. 

Over het bedrijf


Je gaat aan het werk bij een middelgroot bedrijf in Surhuisterveen met ongeveer 10 medewerkers.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme behoort een vast contract tot de mogelijkheden. In eerste instantie ligt jouw bruto uurloon tussen de  €10,51 en €13,83 wanneer je de fijne kneepjes van het vak kent dan kun je rekenen op een hoger bruto uurloon. 

Wil je graag aan de slag als dakdekker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 30 augustus. Heb je nog vragen over de vacature leerling dakdekker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via