Vacature: Handlanger bestratingen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Je handen uit de mouwen steken, is dat wat je graag doet? Ga dan aan het werk als opperman in de bestrating bij onze opdrachtgever in Surhuisterveen.

Je bent de rechterhand van de stratenmaken en samen werken jullie voor de aanleg van wegen, trottoirs, kruispunten, opritten en andere bestratingen. Je voorziet jouw collega van materiaal zodat er continu doorgewerkt kan worden. De klussen zijn voornamelijk in de omgeving van Surhuisterveen en Drachten en iedere dag/week werk je op een andere locatie. Je werkt bij particulieren en (semi)overheidsinstellingen. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze te behalen (via Abiant)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een stabiel bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de grond,- weg- en waterbouw sector. Het personeel is gemotiveerd met goede vakkennis. Het bedrijf zorgt er voor dat het personeel met goede gereedschappen en faciliteiten op pad worden gestuurd om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk en bij goed functioneren kun je op termijn rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Wanneer je ouder bent dan 21 betreft het bruto uurloon tussen de € 11,21 en € 14,97 het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Ben jij de opperman stratenmaker die wij zoeken? Dan kun je tot en met 30 augustus solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature opperman? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via