Vacature: Betonwerker Cimitec Infra & Milieu

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij een keiharde werker en wil je graag jouw kennis en ervaring in de betonindustrie uitbreiden? Dan past deze vacature van betonwerker misschien wel bij jou!

In de betonbouw is het hard werken, maar dit past goed bij jou omdat je hier je energie in kwijt kunt. Als betonwerker werk je samen met je collega's aan prachtige projecten door heel Nederland. De werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidende taken zoals schoonmaken en egaliseren van de ondergrond en (assisteren bij) het leggen en onderhouden van diverse betontoepassingen. Naar mate je meer ervaring opdoet, krijg je meer verantwoordelijkheden. Met je collega’s zorg je er uiteraard voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten.

Wanneer je werkdag eens wat langer duurt ben je flexibel en werk je met hetzelfde enthousiasme door.

Functie-eisen

  • opleiding richting de bouw (bij voorkeur) of ervaring / affiniteit met de bouw
  • geldig VCA-certificaat (of bereid dit te behalen)
  • leergierig
  • collegiaal en samenwerken
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Als betonwerker ga je aan de slag voor Cimitec Infra & Milieu uit Drachten. De oorsprong van dit bedrijf ligt in de grond- weg- en waterbouw, waar zij zich gespecialiseerd hebben in de aanleg en onderhoud van betontoepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeistofdichte vloeren en de aanleg van creteprint betonvloeren. Daarnaast is Cimitec regelmatig te vinden bij particulieren voor klussen op maat! Cimitec is actief in heel Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek waar je jouw kennis over het werken met betontoepassingen de komende jaren flink kunt uitbreiden. Als betonwerker liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Uiteraard ontvang je de nodige beschermingsmiddelen zoals een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Kom jij het team van Cimitec versterken? Solliciteer dan uiterlijk voor 1 september aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'betonwerker Cimitec Infra & Milieu'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via