Vacature: Machineoperator

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met jouw flexibele instelling en verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij er voor dat het machineproces voor maken van betonnetten in goede banen verloopt. Ga jij deze uitdaging in Drachten aan?

Je gaat zelfstandig de computergestuurde netten lasmachine bedienen. De machine waarmee je gaat werken heeft een behoorlijke omvang en verricht meerdere handelingen, denk hierbij aan knippen, ijzer in de mal leggen en lassen van netten en daarom voer je diverse werkzaamheden uit. Bij eerste lijnstoringen zorg jij er voor dat deze wordt opgelost. Ook voer je preventief onderhoud en controle aan de machine uit. Nadat de netten geproduceerd zijn ga je ze controleren en inbinden zodat ze klaar liggen voor transport. In deze functie is het mooi meegenomen als je enige laservaring hebt.

Functie-eisen

  • Bereid om in ploegendienst te werken
  • Technisch inzicht
  • Ervaring met computers(gestuurde machines)
  • Veilig kunnen werken met de bovenloopkraan

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een groot bedrijf met meerdere vestigingen in Friesland met ongeveer 60 medewerkers. Het bedrijf specialiseert zich in het maken van prefab wapeningsconstructies. Er heerst een prettige werksfeer en

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in de 3 ploegendienst en je werktijden zijn: 6:00 – 14:00 / 14:00 – 22:00 / 22:00 - 6:00 uur (inclusief een half uur pauze, dus diensten van 7,5 arbeidsuren). Het bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 15- (excl. ploegentoeslag) en is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

Ben jij de Machineoperator die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 26 augustus tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature Machineoperator? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via