Vacature: Backoffice medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De administratie bijhouden en het helpen van klanten, een mooie combinatie dat jou een divers takenpakket biedt. Ben jij de backoffice medewerker die onze opdrachtgever in Buitenpost zoekt? Lees dan deze vacature verder:

Als backoffice medewerker controleer je de verkooporders, bestel je keukens, bewaakt je het leverproces en werkt opleverrapporten uit. Wanneer de keukens zijn geleverd bij de klant ben jij verantwoordelijk  voor de service na levering. Je kunt hierbij denken aan de klachtenafhandeling, wanneer er een probleem is ontstaan zorg jij ervoor dat dit netjes opgelost wordt. Je werkt nauw samen met je collega verkopers, magazijnmedewerkers en monteurs. Ook heb je contacten met klanten en leveranciers. Het verkopen en adviseren behoort niet tot je takenpakket. Communicatief sterk is een belangrijke eigenschap die je hebt voor deze functie.

Functie-eisen

  • ervaring in een vergelijkbare functie
  • je bent enthousiast, gedreven en een gezellige collega
  • fulltime beschikbaar (37 uur per week)

Over het bedrijf

Je gaat bij een echt familiebedrijf aan het werk waar een informele werksfeer hangt. De directie is zeer betrokken en iedereen binnen de organisatie kent elkaar. Op zaterdag en koopavond wordt er vaak een gezellige borrel georganiseerd.

Wat wij bieden

Het bedrijf neemt jou meteen rechtstreeks in dienst waarbij je eerst een jaar contract krijgt. Bij wederzijds enthousiasme wordt dit na een jaar overgezet naar een vast contract. Het bruto uurloon wordt bepaald op basis van jouw kennis en ervaring en ligt tussen den €10,95- en €12,12. Verder kun je korting krijgen op personeelsaankopen in de winkel, zorgverzekering en fitnessabonnement.

Ben jij de backoffice medewerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt tot 26 augustus solliciteren. Heb je vragen over de vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via