Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 7,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 26 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ochtendmens die graag vroeg van start gaat? Ga dan als medewerker melkveehouderij bij onze opdrachtgever in de omgeving van Dokkum aan het werk!

Als medewerker melkveehouderij werk je samen met een collega in een buitenstands melkcarrousel. Samen zorgen jullie er voor dat er 270 koeien worden gemolken. De werkzaamheden van tussen koeien selecteren en controleren en het melken wissel je met elkaar af. Tijdens het melken signaleer je afwijkingen en dit meld je aan de boer. Na het melken maak je de melkstal schoon zodat alles weer schoon en netjes is voor de volgende melkbeurt. Indien je meer werkervaring hebt in de melkveehouderij biedt onze opdrachtgever jou meer werk aan. Je kunt dan een dagdeel in de week ook andere taken oppakken zoals insemineren, klauwbekappen en voeren. Onze opdrachtgever voert zelf al het loonwerk uit en daarom is het mogelijk om hierin diverse werkzaamheden op te pakken. Indien je geen of minimale ervaring hebt komen wij ook graag met je in contact!

Het melkveebedrijf zoekt een (bij voorkeur) ervaren melker van maandag tot en met vrijdag die de ochtend melkbeurt wil oppakken en daarnaast 3 middag melkbeurten. De werktijden zijn van 04:15 tot 7:00 uur en van 15:30 tot 17:45 uur.

Functie-eisen

  • Je kunt minimaal 8 melkbeurten werken waarbij de dagen voor de middagmelkbeurt in overleg ingepland kunnen worden.
  • Affiniteit met melkvee

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf met 270 melkkoeien en bijbehorend jongvee.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor langere periode en het aantal uren dat je gaat werken is in overleg. Het bruto uurloon ligt (wanneer je 18 jaar en ouder bent) tussen € 7,81 en € 14,50 en is afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Verder ontvangt je indien van toepassing een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben jij de melker die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 1 september tegemoet! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via