Vacature: Allround CNC Draaier / Frezer

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan, en heb jij ervaring als Draaier / Frezer?  Lees dan snel verder.

Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren Allround CNC Draaier / Frezer voor een opdrachtgever in de regio Groningen. Wat ga je doen in deze afwisselende functie? Lezen en interpreteren van opdrachten, werktekeningen (eventueel CAD-plots) en schetsen.                         Bepalen van de verspaningscondities en parameters. Bedienen van alle voorkomende conventionele en teach inn draaibanken en freesmachines. Verrichten van alle voorkomende verspanende bewerkingen. Bijstellen en- sturen van de draaibank en freesmachine en de           bewerking vervolgen. Profileren of slijpen van gereedschap, indien nodig. Werken met hijs- en transportmiddelen. Onderhoud en schoonmaak van machines, (hand) gereedschap, apparatuur en werkplek. Waar nodig bijspringen in de montage, in opdracht van                             leidinggevende. Herken je jezelf in dit profiel, reageer dan snel!!


Functie-eisen

  • MBO niveau 3 of 4 vakgerichte opleiding
  • Enthousiast, gemotiveerd en een leergierige instelling
  • Aantal jaar werkervaring in deze functie
  • In bezit van VCA of bereid zijn die te halen

Over het bedrijf

Je kunt zonder meer rekenen op een prettige, informele werkomgeving waar vol trots gewerkt wordt aan uitdagende projecten. Er is ruimte voor jouw ideeën en oog voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 15,- en € 19,-.

Wil jij aan het werk als Allround CNC Draaier / Frezer ? Solliciteer dan voor 01 september. Heb je nog vragen over de vacature ? Neem dan contact op met Abiant techniek, telefonisch te bereiken op 050 206 02 00.

Deel deze vacature via