Vacature: Melker / medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een melker voor een melkveehouderij in Annen. Heb jij ervaring als melker en ben jij op zoek naar een leuke werkplek. Reageer dan snel op deze vacature.

Je komt te werken bij een melkveebedrijf in Annen. Je gaat daar zo’n 100 koeien melken in een 2 keer 8 visgraad melkstal. Elke melkbeurt duurt zo’n 2 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid wordt gekeken voor welke melkbeurten je wordt ingepland. Een ochtendmelking start om 7.00 uur en een avondmelking start rond 18.00 uur.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken op een melkveebedrijf in Annen waar 2 keer daags wordt gemolken. De boer heeft zo’n 100 melkkoeien en jongvee. Er wordt gemolken in een 2 keer 8 visgraad melkstal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een net melkveebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via