Vacature: Operator DOW Chemical

  • Salaris Tussen € 2100,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Logistiek talent gezocht voor in 3-ploegen als operator bij DOW Chemical.

Voor DOW zoeken wij ter uitbreiding van het team per direct een operator. Als operator ben je verantwoordelijk - samen met je team - voor het voorbereiden en afwerken van werkopdrachten en verschepingdocumenten.  Je voert alle werkzaamheden aangaande het controleren, lossen en laden van vrachtwagens uit. Zo maak en verwerk je werkorders en verschepingsdocumenten. Ook controleer je de ladingen en of deze overeenkomen met de documentatie. Wanneer er afwijkingen zijn geef je dit door. Op de heftruck laad je vrachtwagens. Daarbij zorg je ervoor dat alles op veilige en efficiënte wijze kan verlopen. Kortom, als operator zorg jij ervoor dat het laden en lossen van vrachtwagens in goede banen wordt geleid!

Functie-eisen

  • ervaring een een vergelijkbare rol
  • VCA-certificaat 
  • heftruckcertificaat

Over het bedrijf

DOW combineert chemie, biologie en fysica om de innovatieve producten in verschillende belangrijke markten te creëren. Zij bieden vooruitstrevend denken en innovatie aan markten over de hele wereld met oplossingen die essentieel zijn voor de menselijke vooruitgang. Bij DOW wordt kunststof geproduceerd dat onder andere gebruikt wordt in matrassen, meubelen, koelkasten, dashboards en mobiele telefoons. Dow is sinds 1955 actief in de Benelux. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 4.000 medewerkers in dienst op acht grote locaties in Nederland (Terneuzen, Delfzijl en Dordrecht) en België (Antwerpen, Brussel, Tertre, Zwijndrecht en sinds 2016 Seneffe), waaronder zes productielocaties die producten leveren aan klanten in consumer care, infrastructuur en de verpakkingsindustrie.

Wat wij bieden

Een fulltime baan. Het werk is in 3-ploegendienst (ploegentoeslag van 14%). Het bruto maandsalaris ligt tussen de €2100,- en €3200,- per maand. Salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en). En uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Is deze vacature 'Operator DOW Chemical' de perfecte baan voor jou? Dan zien wij graag jouw sollicitatie inclusief cv en motivatie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 31 augustus. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je bellen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via