Vacature: Bronbemaler

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en vind je het niet erg om fysiek werk te doen? Wil je gewoon lekker aan het werk, dan is het werken in de bronbemaling perfect voor jou. Geen specifieke opleiding eisen en lekker uren maken. Nieuwsgierig? Lees dan snel onze vacature voor Bronbemaler in Drenthe.

Voor onze opdrachtgever in Geesburg zijn wij op zoek naar een bronbemaler. Als bronbemaler ben je altijd buiten aan het werk, ongeacht de weersomstandigheden. Samen met jouw collega's zorg je voor droge voeten op de bouwplaats, zodat het werk opgestart kan worden.. Na een start met een fijne bak koffie verzamel je voor een nieuwe klus de spullen die je nodig hebt. Samen met je collega's ga je op pad naar vaak wisselende locaties en installeer, onderhoud en verwijder je bemalingsinstallaties. Je plaatst filters, legt drainageleidingen en installeert pompen. Daarnaast zorg je voor het transport van alle bemalingsspullen naar de klus en ben je mede verantwoordelijk voor het in stand houden van een veilige werkomgeving. 

Heb je nog niet zo veel ervaring? Geen probleem! Je gaat eerst op pad met een ervaren bronbemaler om het vak te leren, zodat je op een later moment als zelfstandig bronbemaler aan de slag kunt.

Functie-eisen

  • Goed technisch gevoel
  • Ervaring met bouw en/of grondwerk is handig
  • Zin om samen met een collega's dagelijks op pad te zijn
  • In bezit van VCA of bereid te zijn dit te willen halen.
  • Rijbewijs B 

Over het bedrijf

Het is een gemoedelijk werksfeer met uitdagende projecten. Verder staan ze erom bekend dat medewerkers lang binnen het bedrijf werkzaam blijven. Er zijn binnen dit bedrijf veel mogelijkheden voor medewerkers om nieuwe dingen te leren en zichzelf door te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een veelzijdige functie voor langere tijd. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 18,- conform de cao Bouw en Infra. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Ben je enthousiast geworden en zie je een toekomst als bronbemaler helemaal zitten? Reageer dan voor 15 augustus op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature 'Bronbemaler'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via