Vacature: Medewerker melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

Voel jij je thuis tussen de koeien? Beschik je over werkervaring op een boerderij? In de directe omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij.

Als medewerker melkveehouderij vervul jij een diverse functie op de boerderij. Je gaat namelijk verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals het uitmesten van de stallen en het voeren en melken van de koeien en kalveren. Tevens vervul jij allerlei andere aanvullende werkzaamheden op de boerderij. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden op het land en diverse opruimwerkzaamheden. Wij zijn niet op zoek naar een kandidaat met veel werkervaring in de melkveehouderij. Wel vinden wij het belangrijk dat je kennis en affiniteit hebt met de agrarische sector en dat je (bijna) zelfstandig kunt melken.

Functie-eisen

  • aantoonbare agrarische achtergrond
  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • ervaring met melken van koeien

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een middelgroot melkveebedrijf met zo’n 100 melkkoeien in de directe omgeving van Sleen. Je komt te werken in een klein team en voert gezamenlijk alle voorkomende werkzaamheden op en rondom het erf uit.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor 20 uur per week op een melkveebedrijf nabij Emmen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,75 en € 14,- per uur. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Word jij enthousiast van het werken tussen de koeien en wil je graag aan de slag als medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Heb je vragen over de vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via