Vacature: (Assistent) boormeester bij Wiertsema & Partners te Tolbert

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij voor een bedrijf aan het werk dat is uitgegroeid tot een van de grotere toonaangevende geotechnische onderzoeksbedrijven in Nederland? Ben jij niet bang om vies te worden en vind jij het geen probleem om wel eens wat meer dagen van huis te zijn? Lees dan snel verder!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van geotechnische en milieukundige boringen en de administratieve taken welke hierbij horen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine, houdt dagelijks toezicht op het materieel en zorgt ervoor dat het benodigde materiaal aanwezig is. De werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland, waardoor het dus voor komt dat je wel eens wat dagen van huis bent. Uiteraard wordt het verblijf (en alles wat daarbij komt kijken) goed geregeld.

Functie-eisen

  • technisch inzicht met een MBO werk- en denkniveau
  • rijbewijs C (bij voorkeur CE)
  • VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • bereid om soms meerdere dagen van huis te zijn
  • computervaardig

Over het bedrijf

Wiertsema & Partners is opgericht in 1979 en uitgegroeid tot één van de grotere toonaangevende geotechnische onderzoeksbedrijven in Nederland. Ze hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Of ze nu een grondonderzoek uitvoeren voor een particuliere opdrachtgever of betrokken zijn bij een omvangrijk complex project voor de overheid of een multinational, alle opdrachten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wiertsema & Partners kan u op de gebieden van grondmechanica en milieu van dienst zijn bij de uitvoering van veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en geomonitoring. Daarnaast beschikken zij over een ervaren een breed georiënteerde adviesafdeling, die zich bezig houdt met de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, milieu, geofysica en GeoICT.

Ze voeren o.a. werkzaamheden uit voor: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele projecten, dijkversterking, de petrochemische en energiemarkt. Competenties die belangrijk zijn voor Wiertsema & Partners zijn: samenwerken, flexibiliteit, nauwkeurig zijn en besluitvaardigheid.

Wat wij bieden

Het betreft een uitdagende en afwisselende fulltime functie waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid hoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de bedrijfseigen regeling van Wiertsema & Partners. Denk daarbij aan een loon tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de aanvulling op het team van Wiertsema & Partners? Solliciteer dan uiterlijk 2 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature "(Assistent) boormeester bij Wiertsema & Partners te Tolbert" kun je contact opnemen met de medewerkers van ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via