Vacature: Vakantiewerk groenonderhoud

  • Salaris Tussen € 3,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grijpskerk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

In de laatste paar weken van de zomervakantie nog even knallen! Nog even die bankrekening spekken. Via Abiant kan dat als vakantiekracht groenonderhoud.

Je start 's ochtends tussen 7.00 en 7.30 uur op de zaak in Grijpskerk. Samen met een ploeg ervaren groenvoorzieners ga je in de Gemeente Westerkwartier op pad om het groenonderhoud te verzorgen, Snoeien, schoffelen, onkruid wieden, maaien. Alle voorkomende werkzaamheden om de bloemperken en groene omgeving van gebouwen te onderhouden en er piekfijn uit te laten zien zodat iedereen ervan genieten. En jij kunt aan iedereen vertellen dat jij je steentje daaraan hebt bijgedragen. Rond 16.00 uur ga jij met een voldaan gevoel weer op weg naar huis of misschien wel naar het zwembad om nog even met vrienden af te spreken.

Functie-eisen

  • (fulltime) beschikbaar in de periode 1 t/m 28 augustus
  • enthousiasme
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat meegaat met de tijd en bruist van de nieuwe ideeën en plannen. Een bedrijf dat actief is in verschillende sectoren (infra, milieutechniek, grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening).

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Wil jij in de laatste 4 weken van de zomervakantie nog even een flink zakcentje verdienen? Solliciteer dan zo snel mogelijk zodat je direct aan het werk kunt. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk groenonderhoud" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via