Vacature: Werkvoorbereider / planner bij Remon Waterontharders

 • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Leek
 • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij een goed technisch inzicht en ben je op zoek naar een functie waar je veel verantwoordelijkheid draagt? Dan zoeken wij jou! Samen met Remon Waterontharders zijn wij op zoek naar een ervaren planner/werkvoorbereider die de vele opdrachten in de particuliere markt vlot kan inplannen en een technische blik kan werpen op de verkoopopdrachten van waterontharders.

Als werkvoorbereider / planner ondersteun je de monteurs bij het efficiënt en logisch indelen van hun dag. Je bent creatief en gaat gestructureerd te werk om opdrachten, storingen en onderhoudsbeurten vlot in te plannen. Op basis van jouw technische kennis kun jij goed inschatten of het plaatsen van de waterontharder mogelijk is en of de monteurs extra materiaal bij zich moeten hebben. Indien nodig ondersteun je de monteurs telefonisch tijdens hun werkzaamheden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent communicatief vaardig zodat je goed weet te schakelen tussen opdrachtgevers en je eigen collega’s.

Functie-eisen

 • ervaring van minimaal 5 jaar in de functie werkvoorbereider / planner binnen een technische organisatie;
 • minimaal hbo werk- en denkniveau richting de techniek;
 • affiniteit met techniek en je hebt een technische achtergrond;
 • enthousiast, stressbestendig en teamgericht.

Over het bedrijf

Remon is dé specialist in waterbehandelingssystemen, bronboringen & aardwarmte. Zij installeren en onderhouden al meer dan 40 jaar waterbehandelingsapparatuur. Zij hebben daarbij kwaliteit, service en continuïteit hoog in het vaandel staan.

De Remon Groep heeft vestigingen in Marum, Leek, Dalfsen en in Ospel. Daarnaast is Remon met vier vestigingen actief in Duitsland.

Remon Waterontharders vormt een onderdeel van de Remon Groep. Bij Remon Waterontharders zijn we ervan overtuigd dat we consumenten verder kunnen helpen met zacht water. Niet alleen de voordelen van geen kalkaanslag, het positieve effect op de huid, zachte was en een betere smaak aan het water. Ook langetermijneffecten zoals het besparen op je energierekening en het beperken van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen hierin een belangrijke rol. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor duurzame energie graag zijn steentje aan bijdraagt.

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze onderneming!

Wat wij bieden

 • fulltime functie met een uitstekend salaris met doorgroeimogelijkheden;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden;
 • leuke en informele werkomgeving en een prettig team.

Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan voor 3 september aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature van "werkvoorbereider / planner bij Remon Waterontharders" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via