Vacature: Boormeester diepboringen aardwarmte

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een zeer afwisselende en verantwoordelijke baan! Dat is wat jou in de functie van "boormeester diepboringen aardwarmte" wordt geboden.

Bij onze opdrachtgever draait alles om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor afscheid genomen kan worden van traditionele gas.

Als boormeester ben je eindverantwoordelijk voor het installeren van de boorinstallatie, het uitvoeren van verticale grondboringen en het aansturen en motiveren van het boorteam. Je houdt ten alle tijden rekening met factoren die boringen kunnen beïnvloeden; denk daarbij aan verschil in aardlagen en het NAP. Door jouw goede voorbereidende werk, kan onze aanlegploeg veilig betrouwbare systemen aanleggen in de verticaal geboorde schachten. Dit zonder gevaar voor instorten of ons drinkwater. Op een dag spreek veel verschillende mensen die blij zijn dat jij er met je collega's bent, denk daarbij aan opdrachtgevers, adviseurs en derden op de plaats.

Kortom een zeer afwisselende en verantwoordelijke baan!

Functie-eisen

  • een civiele of technische opleiding op MBO-niveau.
  • werkervaring opgedaan in het bedienen van graafmachines, kranen of ander groot materieel helpen je.
  • enigszins kennis van elektrische en hydraulische systemen.
  • stressbestendig en niet snel overdonderd
  • oog voor veiligheid en milieu

Bij projecten verder van huis slaap je af en toe in een hotel.

Over het bedrijf

Zoals genoemd draait alles bij onze opdrachtgever om het versnellen van de energietransitie. Met bijna 25 eigen boormachines worden er bodemenergiesystemen geïnstalleerd die zorgen voor de verwarming en koeling van onder andere woningbouw, kassen, scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden. Prachtige projecten, waardoor onze opdrachtgevers afscheid kunnen nemen van traditionele gas.

Soms wordt binnen een uur gemiddeld 300 meter in de grond geboord om zo het beste rendement te halen uit elke aardwarmte installatie. Er wordt dan warm of koud grondwater aan de grond onttrokken, dat via een warmtewisselaar en een warmtepomp op de juiste temperatuur wordt gebracht.

Wat wij bieden

Je treedt rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst. Je komt terecht in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij binnen een goede sfeer met elkaar wordt gewerkt. Jouw toekomstige collega's hechten waard aan jouw ideeën en verbeterpunten voor de organisatie. Indien nodig wordt je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen geboden. Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden conform de cao Metaal & Techniek en jouw (werk)ervaring vastgesteld. Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket op jou te wachten.

Ben jij de kandidaat waarnaar wij en onze opdrachtgever op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 3 september aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "boormeester diepboringen aardwarmte" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via