Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schoonoord
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en ligt deze interesse vooral richting de varkens? Wij hebben een leuke vacature voor medewerker varkenshouderij in de omgeving van Schoonoord.

Als medewerker varkenshouderij houd jij je bezig met de verzorging van de varkens. Je controleert de gezondheid van de varkens, spuit de stallen schoon en zorgt dat ze voldoende voer krijgen. Ook verzorg je de biggen en zeugen in de kraamstal. Het werk op een boerderij gaat altijd door. Daarom wordt er van alle medewerkers verwacht dat zij ook in de avonduren en weekenden willen werken. Je bent daarom flexibel inzetbaar. Daarnaast heb jij diergezondheid hoog in het vaandel staan. Omdat het bedrijf niet met het openbaar vervoer te bereiken is ben jij in het bezit van eigen vervoer.  

Functie-eisen

  • ervaring in de varkenshouderij
  • in het bezit van eigen vervoer
  • zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

De varkenshouderij is gevestigd in de omgeving van Schoonoord. Het bedrijf heeft circa 600 fokzeugen en 3800 vleesvarkens.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie voor een langere periode als medewerker varkenshouderij. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,86 en € 14,50 per uur conform de cao dierhouderij. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van je werkervaring en leeftijd. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden van de vacature medewerker varkenshouderij? Solliciteer dan direct op deze leuke vacature. Voor meer informatie over de vacature "medewerker varkenshouderij" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via