Vacature: Allround medewerker tuinbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voel jij je thuis in de tuinbouw? Werk je graag tussen de bloemen en beschik je over leidinggevende kwaliteiten? In Klazienaveen zijn wij op zoek naar een allround medewerker tuinbouw. Iets voor jou? Reageer dan snel op deze vacature.

Als allround medewerker tuinbouw voer jij diverse werkzaamheden uit om kwaliteitsvolle lelies en tulpen te kunnen afleveren. Deze werkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen. Je gaat de grond bewerken om de lelies en tulpen vervolgens te planten. Je houdt de kwaliteit van de lelies en tulpen hierbij grondig in de gaten. Dit doe je door ze te beregenen of juist de gewasbescherming uit te voeren. Bij voorkeur ben je daarom in het bezit van een spuitlicentie. Tevens help je mee met het laden en lossen om de producten te kunnen transporteren en pleeg je onderhoud aan de kassen. Wij zijn op zoek naar een flinke aanpakker met leidinggevende kwaliteiten. In het hoogseizoen ga je namelijk een groep medewerkers aansturen. Jouw werktijden zijn in overleg af te stemmen. In het hoogseizoen ben je bereid om langere dagen te werken.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • T rijbewijs
  • spuitlicentie (bij voorkeur)
  • heftruckcertificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeeltbedrijf met een locatie in Dwingeloo en in Klazienaveen. Er worden verschillende bloemsoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. op de locatie in Klazienaveen wordt zo'n 3 hectare aan lelies en tulpen verbouwd. Een gedeelte hiervan wordt verbouwd in de kas.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tussen de bloemen bij een werkgever waar een gezellige en goede werksfeer hoog in het vaandel staat. Je ontvangt een salaris conform de cao Open Teelten. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 14,-. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de aanpakker met leidinggevende kwaliteiten en wil je graag aan het werk in de lelies en tulpen? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 1 september op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature allround medewerker tuinbouw? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via